Skip to content Skip to footer

BENEFICII

  • Foarte productiv în condiții variate de sol și climă
  • Rezistență la cădere
  • Rezistență la îngheț
Action's image

AVANTAJELE PRODUSULUI

Potențial de producție
Stabilitatea paiului
Toleranță la ger
Toleranţă la secetă
Toleranţă la Făinare
Toleranţă la alte boli foliare
Rezistență la înclinare și frângere
Număr de boabe pe spic

CARACTERISTICI TEHNICE:

Densitate 450 boabe germinabile / m2
Capacitatea de înfrățire mare
Talia plantei semi-timpuriu
Maturitate la recoltare semi-timpuriu
Rezistență la mucegai da
Rezistență la rupere mare
Toleranță la Fusarium mare
Grad de proteină solubilă foarte mare

CARACTERISTICI CALITATIVE:

Procent de boabe mari mare (92%)
Greutate hectolitrică mare
Conținut de proteină scăzut*

* în condițiile aplicării unei tehnologii reduse de fertilizare cu azot pentru formarea producției de orz pentru bere. În condiții tehnologice normale, continuatul de proteină este mediu spre ridicat

PRODUCȚII

Cluj:

8000 kg/ha;

Ilfov:

7200 kg/ha;

Brasov:

7100 kg/ha;

Ialomița:

7000 kg/ha;

Călărași:

7000 kg/ha;

Mureș:

6800 kg/ha;

Buzău:

6400 kg/ha;

Mariola este un soi semi-timpuriu de orz, ideal pentru producții ridicate de malț sau furaj. Acest soi se remarcă prin adaptabilitatea excelentă la diverse condiții pedoclimatice, oferind fermierilor o soluție eficientă pentru terenurile care nu permit rotația culturilor în primăvară. Cu o toleranță foarte bună la secetă și o rezistență ridicată la cădere, Mariola asigură recolte bogate și constante. Cu un conținut proteic mediu spre ridicat, acest soi este ideal pentru fermierii care doresc eficiență și stabilitate în exploatarea agricolă. Mariolase dovedește a fi o alegere sigură, oferind performanță pe termen lung, indiferent de provocările pedoclimatice .

CONTACTEAZĂ-NE

    Orz

    Culturi de primăvară

    Culturi de primăvară

    Produse și campanie